Wie ben ik?

Mijn naam is Marieke Meijerink – Miedema. Ik ben opgeleid tot Klinisch Psycholoog in Groot Brittannië, heb 6 jaar geleden de opleiding tot EMDR Europe supervisor afgerond in Nederland bij de VEN met Steven Meijer als supervisor  en volg momenteel de opleiding Heart & Mind jaar III bij Larijs trainingen. Hier ontwikkel ik inzichten – kennis op het gebied van de Westerse psychologie, energetische vormen – Boeddhistische psychologie.

Blijven leren vind ik belangrijk om daardoor mijn eigen visie te kunnen ontwikkelen waarin ik een breed aanbod kan bieden. Mijn visie is: “wat werkt voor wie”. Een protocol heeft alleen zin als het past bij de vraag.

Als ik niet op de praktijk ben ik veelal thuis, met mijn samengestelde gezin bestaande uit mijn man en drie kinderen, hond en kater, dan ben ik bezig het gezin en huishouding draaiende te houden. Ik ben enthousiast hardloopster, wandel veel met mijn energieke hond, doe vrijwilligerswerk voor het dorpsblad Boeke-loos en bezoek  familie en vrienden.

Ik ben jarenlang actief geweest binnen de Nederlandse vereniging EMDR, waarbij we (inter) nationale congressen workshops en netwerkavonden hebben georganiseerd.

Ik ben nu lid van de Boekelose Ondernemers Vereniging en  One-Twente  zodat ik door andere ondernemers geïnspireerd blijf en ook daar terecht kan met praktische vragen.

Ik woon waar ik werk. Dat is voor mij erg fijn, maar ik kan mij voorstellen dat als jij ook in Boekelo woont het ingewikkeld kan zijn. Maar: geheimhouding is mijn hoogste goed. Kom ik jouw  jouw buurvrouw, collega of schoonvader tegen dan vertel ik niets over wat wij bespreken. Zelfs het feit dat je bij mij in behandeling bent zal de ander niet van mij horen tenzij jij daar expliciet (schriftelijke)  toestemming voor geeft.

Lidmaatschappen

Ik ben lid van de LVVP / VEN / BOV / One Twente

Wettelijk geregistreerd GZ Psycholoog/Klinisch Psycholoog
BIG: 29062818625
EMDR Practitioner & supervisor
KVK nummer: 08177557

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapie (LVVP)
Mgr. van de Weteringstraat 134
3581 HN Utrecht
Tel: 030-2364338

Vereniging EMDR
Secretariaat
E-mail: vereniging@emdr.nl
Vereniging EMDR Nederland
Postbus 13032
3507 LA Utrecht
www.emdr.nl