Kosten

Therapie die (ten dele) wordt vergoed door de zorgverzekeraar.Ik heb besloten geen contracten meer aan te gaan met de zorgverzekeraars vanwege de ingrijpende gevolgen voor jouw privacy en mijn vakkundigheid. Ook is er geen ruimte om te kunnen onderhandelen over de inhoud van de contracten. Naar mijn idee heb ik dan geen andere keuze dan geen contracten af te sluiten. Dit betekent allesbehalve dat je dan zorg van mindere kwaliteit zou krijgen, zoals wel eens wordt gezegd.Afhankelijk van jouw polis (natura of restitutie) krijg je een deel of alles vergoed ook al werk ik contractvrij. Indien je precies wil weten wat jouw zorgverzekeraar vergoed neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar en vraag wat de vergoedingen zijn bij een SGGZ of een BGGZ traject (dit staat op de verwijzing) door een niet gecontracteerde Klinisch Psycholoog.Of bezoek de website contractvrijepsycholoog.nl voor meer informatie. Zij hebben voor 2019 een handig overzicht gepubliceerd met een beschrijving van alle polissen met daarbij aanraders voor een zuivere restitutie polis.De verantwoordelijkheid van de betaling van de door mij geleverde zorg bent ligt bij jou. Niet alle diagnoses worden meer volledig vergoed, ook al is er duidelijke lijdensdruk, en is er een goede verwijzing met een hieropvolgende indicatie boor therapie gesteld.SGGZ: Bij afronding van de therapie, of jaarlijks bij doorlopende behandelingen krijg je de rekening voor de behandelkosten toegestuurd van DBC Prof. Deze factuur voldoet aan de NZA-normen en tarieven.  Deze factuur kun je over het algemeen indienen bij jouw ziektekostenverzekering.Indien u vragen of klachten heeft, dan is het advies om dit eerst met mw Flora Versloot van DBC Prof 06-39462940 of info@dbcprof.nl) die de declaraties verzorgd, te bespreken.Mochten we er niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met de landelijk daarvoor bestemde geschillenregeling van de NVVP. Het uurtarief voor niet vergoede zorg is €100,-Supervisie:
€100 per persoon per 45 minuten (er geldt groepskorting).  Per keer wordt er 1,5 uur ingepland.Leertherapie: €100 per persoon per 45 minuten.Coaching:
Particulieren: €100 per uur
Bedrijven:  €130 per uurCoaching is mogelijk aftrekbaar en wellicht een aantrekkelijke optie voor ZZP’ers en bedrijven.Ik bereken geen BTW vanwege de vrijstelling voor medische beroepsbeoefenaren waaronder een Klinisch Psycholoog omdat dit een Wet BIG beroep is en de hulp ingezet wordt ter bevordering, bestendiging van de gezondheid.Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd per telefoon of mail (ook in het weekend) anders wordt er een no show tarief van €40,- gehanteerd.Skype
Een eerste afspraak is altijd face to face. Zo kunnen we beter kennismaken. Daarna liever via skype? Dat kan! We bespreken dit in het eerstecontact.

Wettelijk geregistreerd GZ Psycholoog/Klinisch Psycholoog
BIG: 29062818625
EMDR Practitioner & supervisor
KVK nummer: 08177557

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapie (LVVP)
Mgr. van de Weteringstraat 134
3581 HN Utrecht
Tel: 030-2364338

Vereniging EMDR
Secretariaat
E-mail: vereniging@emdr.nl
Vereniging EMDR Nederland
Postbus 13032
3507 LA Utrecht
www.emdr.nl